Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

електропостачання

П'ятниця, 20 січня 2023, 09:50

Укренерго встановив Львівщині ліміт споживання електроенергії на 20 січня

електропостачання

Через ліміт споживання електроенергії для області на рівні 50% ймовірне вимкнення світла у час "можливих відключень".

Про це повідомляє "Львівобленерго" на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні, 20 січня, на території Львівської області енергетики застосовують графік погодинних вимкнень електроенергії, однак через ліміт споживання для області у 518,5 мегаватів ймовірна відсутність світла у час "можливих відключень".

"У п'ятницю у Львові та області НЕК "Укренерго" встановила ліміт споживання 518,5 мегаватів, а це орієнтовно половина від потреби Львівщини. У зв'язку цим діятиме графік погодинних відключень, у тому числі ймовірна відсутність електроенергії у період "можливих відключень" (білі клітинки графіку)" – йдеться в повідомленні.

У "Львівобленерго" наголосили, що ліміт для кожної області визначає НЕК "Укренерго" у випадку, коли споживання є більшим, ніж можливості виробляти та доставляти електроенергію, та зважаючи на загальну ситуацію в енергосистемі України.

Енергетики закликають всіх споживачів раціонально користуватись електроенергією, щоб зменшити час та обсяг відключень.

Додамо, з 2 грудня 2022 року на території Львівської області впровадили графік подачі електроенергії, який передбачає подачу світла лише 8 годин на добу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.