Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

будівництво у Львові

Вівторок, 24 січня 2023, 12:46

На Бойківській зведуть чотириповерхівку з підземним паркінгом

будівництво у Львові

Виконком дозволив збудувати на вул. Бойківській 4-поверховий будинок з дворівневим підземним паркінгом.

Вчора, 23 січня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на нове будівництво ТзОВ "Резерв плюс" багатоквартирного житлового будинку з вбудованим паркінгом та зі знесенням існуючої будівлі на , 28, 28-А у Львові.

Нову багатоповерхівку збудують на місці одноповерхової будівлі, яку мають знести, на земельній ділянці, загальною площею 0,1478 га, що передбачена для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку.

Згідно із містобудівною документацією, висота нового будинку становитиме 18 метрів, він матиме чотири поверхи. Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 45%.

"Тут знаходяться руїни одноповерхового будинку. На цьому місці планується спорудити 4-поверховий будинок, який буде розташовано на різних рівнях" – наголосив головний архітектор міста Антон Коломєйцев.

Площа житлового будинку становитиме 1786,28 м², а площа паркінгу – 850,11 м². У будинку буде 21 житлова квартира, а у дворівневому підземному паркінгу передбачено 22 машиномісця.

За словами головного архітектора міста Антона Коломєйцева, будівництво повністю відповідає усім будівельним нормам та вимогам.

Земельна ділянка, на яких зведуть новобудову, належать до зони Ж-1 – зона садибної житлової забудови відповідно до детального плану території на вул. Бойківській. 

За даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ "Резерв плюс" зареєстроване у Києві з 2012 року, займається організацією будівництва будівель. Компанія  належить будфірмі "Стар Білдінг" (Київ), а та своєю чергою – кіпрській "Інтергал груп лімітед".

Власником низки будкомпаній "Інтергал" володіє колишній народний депутат від Партії регіонів Володимир Зубик.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.