Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

лікарня у Червонограді

Фб Анни Ярмоли

Середа, 25 січня 2023, 13:29

До Червоноградської лікарні приєднали відділення психоневрології

лікарня у Червонограді

Відділення психоневрології у Червонограді, яке входило до складу обласного психоневрологічного диспансеру, об'єднали з місцевою лікарнею.

Про це повідомляє "Ехо Червонограда".

Відділення психоневрології у Червонограді, що перебувало на балансі у Львівського обласного клінічного психоневрологічного диспансеру, переходить у підпорядкування Червоноградської центральної міської лікарні.

Як пояснив керівник Червоноградської лікарні Ігор Грондзаль, відбулась реорганізація, в процесі якої відділення повернулось у склад міської лікарні.

"Існують стандарти, в яких таке відділення має функціонувати поруч із реанімаційним. Цього Львівський обласний диспансер, в склад якого кілька років входила червоноградська психоневрологія, дистанційно забезпечити не зміг би. А от в Червоноградському шпиталі реанімаційне відділення є. Тож аби зберегти послугу для пацієнтів, відділення передали до місцевої лікарні. 25 січня усіх працівників буде прийнято в штат" – наголосив Ігор Грондзаль.

Раніше депутатка Львівської обласної ради Анна Ярмола заявляла, що в рамках реорганізації відділення психоневрології знову, як і два роки тому, увійде в склад Червоноградської лікарні.

"Чому це робиться? Річ у тому, що Львівського обласного клінічного психоневрологічного диспансеру немає всіх умов для підписання пакета з НСЗУ, аби це відділення надалі працювало на місці. Тому, якби воно залишилось й надалі у складі обласної клініки, була б загроза або суттєвого скорочення, або закриття" – написала  Анна Ярмола на своїй сторінці у Фейсбуці.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.