Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

безпілотник

Середа, 25 січня 2023, 15:36

СБУ Львівщини нагадує про заборону польотів дронів

безпілотник

Не дозволені польоти БПЛА будуть вважатись шпигунством та будуть притягнені до кримінальної відповідальності.

Про це повідомляє СБУ у Львівській області на своїй сторінці у Facebook.

СБУ у Львівській області попереджають мешканців Львова та області, що триває заборона на польоти дронами.

Зокрема, всі не дозволені польоти безпілотних літальних апаратів будуть вважатись шпигунством та диверсійною роботою на користь ворога.

За порушення вказаних вимог зловмисників притягнуть до відповідальності згідно зі статтями Кримінального кодексу України.

"Також, звертаємо увагу батьків на необхідність в проведенні відповідних роз’яснювальних бесід з дітьми про заборону використання цивільних БПЛА (дронів) у воєнний час. Вчинення неповнолітніми діянь, що містять ознаки кримінального правопорушення, відповідальність за які передбачена Кримінальним кодексом України, якщо вони не досягли віку, з якого настає кримінальна відповідальність, – тягне за собою накладення штрафу на батьків або осіб, які їх замінюють, в розмірі від ста до трьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян" – наголосили у СБУ Львівщини.

Нагадаємо, що це вже неодноразове попередження про заборону БПЛА у Львові та області. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.