Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Віталій Свінціцький

Фб Віталія Свінціцького

Четвер, 26 січня 2023, 09:33

На фронті загинув ексдепутат Львівської міськради Віталій Свінціцький

Віталій Свінціцький

Загинув колишній депутат Львівської міськради та військовослужбовець 80-ї окремої десантно-штурмової бригади ЗСУ Віталій Свінціцький.

Про це повідомив депутат Львівської міської ради від фракції Європейська Солідарність Михайло Дідух на своїй сторінці у Фейсбуці.

Вчора, 25 січня, стало відомо про смерть колишнього депутата Львівської міської ради Віталія Свінціцького, який був військовослужбовцем 80-ї окремої десантно-штурмової бригади ЗСУ.

"Ще одна непоправна втрата… Захищаючи нашу рідну землю, загинув наш друг Віталій Свінціцький… Спи спокійно, друже…" – написав Михайло Дідух.

Зазначимо, Віталій Свінціцький був приватним підприємцем, у 2013-2015 роках працював менеджером з регіонального розвитку ПрАТ "Деко", а до цього – директором ПП "Бетоншляхбуд", виконавчим директором ТОВ "ЛВ-Пірс" та технологом КПВП "Екскавація".

Був є членом партії "Громадський рух "Народний контроль", а до цього входив у ВО "Свобода". У 2014 році брав участь в АТО в складі 80 ОДШБ.

На виборах у 2015 році він пройшов до Львівської міськради у списку партії "Народний контроль".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.