Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

повітряна тривога

Четвер, 26 січня 2023, 13:36

Російські окупанти випустили по Україні 55 крилатих ракет

повітряна тривога

Російські окупанти випустили по території України 55 крилатих ракет, з них 47 збили сили ППО.

Про це повідомляє командування Повітряних Сил ЗСУ на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні, 26 січня, по території України російські окупанти випустили 55 крилатих ракет із літаків стратегічної авіації та кораблів Чорноморського флоту.

Протиповітряною обороною було збито 47 ракет.

"Загалом противник здійснив 55 пусків ракет різного базування (до 2 Х-47 "Кинджал", до 40 КР Х-101/Х-555, до 9 КР "Калібр", 4 КАР Х-59). Силами та засобами Повітряних Сил ЗС України у взаємодії з підрозділами інших складових Сил оборони знищено 47 крилатих та керованих авіаційних ракет. Крім того, три із чотирьох керованих авіаційних ракет Х-59 не досягли своїх цілей" – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, сьогодні зранку під час повітряної тривоги, яка тривала чотири години, російські окупанти запустили масовану ракетну атаку по Україні. Постраждали об’єкти енергетичної інфраструктури в Київській, Вінницькій та Одеській областях.

Додамо, востаннє Росія здійснила масовану ракетну атаку по Україні 14 січня. Тоді ракети влучили в об'єкт інфраструктури на Львівщині.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.