Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Антон Войтенко

Фб Офісу Генпрокурора

Четвер, 26 січня 2023, 14:04

Керівника прокуратури Львівщини призначили заступником генпрокурора

Антон Войтенко

Антон Войтенко, який до цього очолював Львівську обласну прокуратуру, став заступником генерального прокурора.

Про це повідомляє Офіс Генерального прокурора на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні, 26 січня, генеральний прокурор Андрій Костін представив колективу Офісу Генерального прокурора нового заступника генпрокурора Антона Войтенка, який до цього очолював Львівську обласну прокуратуру.

Войтенко куруватиме напрям нагляду за дотриманням законів органами Державного бюро розслідувань. Також за ним буде закріплена спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері.

Крім Войтенка, новою заступницею Костіна стала Вікторія Літвінова, яка до призначення працювала заступницею керівника спеціалізованої екологічної прокуратури Офіс Генерального прокурора.

Перший заступником Костіна став Олексій Хоменко, який з вересня 2022 року обіймав посаду заступника генпрокурора.

Зазначимо, Антон Войтенко, уродженець міста Умань Черкаської області, очолив прокуратуру Львівської області з вересня 2020 року. До цього призначення він працював прокурором Рівненської області (з січня 2020 року), а також обіймав різні посади у військовій прокуратурі Центрального регіону України.

Здобув юридичну освіту у Національній юридичній академії ім. Ярослава Мудрого. В органах прокуратури працює з 2007 року.

У 2019 році він задекларував 647 тис. грн доходу та службову квартиру у Житомирі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.