Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

супермаркет арсен

facebook.com/arsen.market

Прес-реліз,   П'ятниця, 3 лютого 2023, 09:07

Євротек інвестує в модернізацію ТЦ Добробут у Львові та відкриє там супермаркет Арсен

супермаркет арсен

Київська торговельна компанія Євротек розпочала роботи з ремонту та модернізації торговельного центру Добробут у Львові, технічний і санітарний стан якого потребував оновлення.   

Про це повідомила представниця групи компаній «Євротек», начальниця відділу маркетингу ТОВ Альянс Маркет Катерина Кукош. 

Катерина Кукош розповіла, що «Євротек» спочатку відремонтує перший поверх будівлі продуктового ринку, де відкриють новий супермаркет Арсен. 

Друга черга модернізації торкнеться верхньої частини цієї будівлі, де надалі розмістяться сучасні торговельні павільйони зі збірно-розбірних конструкцій.  

У планах також провести благоустрій території ТЦ Добробут та облаштувати зони відпочинку й дозвілля, зокрема для дітей.

Модернізацію всього комплексу планують завершити за декілька місяців. Новий Арсен запрацює вже в червні 2023 року. Загальна сума інвестицій сягне 80-100 млн грн.

Представниця Євротеку наголосила на тому, що план модернізації ТЦ Добробут передбачає створення 300 робочих місць. Орендарям-підприємцям, які вели свою діяльність на ринку Добробут, нададуть переважне право орендувати нові торговельні павільйони. Працівникам орендарів і ринку, які на час ремонту не зможуть знайти роботу, запропонують працевлаштування у мережах супермаркетів Євротек.

«Мережу Арсен започаткували у Львові понад 20 років тому і  вона стала флагманом сучасного фуд-рітейлу на заході України. Сподіваюсь, що наш новий проєкт продовжить добрі традиції, докладеться до економічного зростання Львова та впишеться в архітектурний ландшафт історичного центру міста», – наголосила вона. 

Компанія Галінвест, яка є власником ринку Добробут, зі свого боку взяла на себе зобов’язання фінансово допомогти працівникам та орендарям, які втратять місце праці. Також Галінвест допоможе тим, хто втратив когось з родини на війні чи отримав інвалідність. Допоможе компанія і в тому випадку, коли хтось з членів сім’ї працівника чи самого орендаря хворіє на онкозахворювання або має групу інвалідності.

«Для нас принципово було подбати про всіх, хто багато років працював на торговельному ринку Добробут. Разом з нашими новими інвесторами та партнерами ми домовилися про максимальне сприяння вже колишнім підприємцям і працівникам нашого ринку під час нового працевлаштування та забезпечення нових місць для підприємницької діяльності. Ми допоможемо всім, хто цього потребує. Сподіваюсь, що багато хто з них долучиться до нового проєкту, і ми разом зробимо його успішним та популярним у нашому місті», – наголосив директор компанії Галінвест Валерій Холодило.

Нагадаємо, що група компаній Євротек розпочала свою діяльність у 1995 році. До складу групи компаній Євротек входить девелоперська компанія, що здійснює управління нерухомістю, та ритейлінгова компанія «Альянс Маркет», яка забезпечує магазини всім необхідним для покупця. Компанія володіє чотирма мережами: Фреш, Арсен, Союз та Квартал. Мережа Арсен налічує вісім супермаркетів у Львові, Івано-Франківську та Рівному.  Перший Арсен відкрився у Львові у 2002 році. Він став першим супермаркетом такого формату на заході України.

Торговельний ринок Добробут розташований у центрі Львова біля Львівської Національної Опери. Львівська міська рада у 1993 році погодила спорудження тимчасового  ринку промислово-продуктових товарів. Наприкінці 90-х років влада міста погодила перетворення ринку на тимчасовий торговельний центр. Права власності Галінвесту на майно та земельні ділянки ринку Добробут пройшли офіційну державну реєстрацію у 2021-2022 роках.  Загалом на ринку працює понад 300 орендарів, робітників та реалізаторів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.