Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львів

П'ятниця, 3 лютого 2023, 12:36

У Львові на баланс візьмуть понад 20 пам'ятників та меморіальних таблиць

Львів

Виконком доручив ліцею у Дублянах та районним адміністраціям міста взяти на баланс 23 пам'ятники, пам’ятні знаки та меморіальні таблиці.

Сьогодні, 3 лютого, виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення про взяття на баланс пам’ятників, пам’ятних знаків, декоративних скульптур і композицій, меморіальних та інформаційних таблиць.

Зокрема, для обліку та утримання пам’ятників, пам’ятних знаків, декоративних скульптур і композицій, меморіальних та інформаційних таблиць у місті виконком доручив взяти їх на баланс всім районним адміністраціям міста та Дублянському опорному ліцею імені Героя України Анатолія Жаловаги до травня цього року.

"Взяти на баланс пам’ятники, пам’ятні знаки, декоративні скульптури і композиції, меморіальні та інформаційні таблиці Залізничній РА, Личаківській РА,  Шевченківській РА, Дублянському опорному ліцею імені Героя України Анатолія Жаловаги Львівської міської ради до 31.05.2023" – йдеться у тексті рішенні.

Загалом Залізнична РА має взяти на баланс 6 пам'ятників, Личаківська РА – 5 пам'ятників, Шевченківська РА – 11 пам'ятників, а ліцей у Дублянах – 1 пам'ятник.

Усі об'єкти знаходяться у населених пунктах, що входять до складу Львівської МТГ.

Крім цього, райадміністрації та ліцей повинні до кінця лютого подати пропозиції щодо виділення коштів з бюджету Львівської МТГ на проведення експертної оцінки цих об’єктів й до кінця квітня її провести.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.