Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

забудова на вул. Вернигори

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 3 лютого 2023, 11:48

У Львові в районі малоповерхової забудови зведуть багатоповерхівку

забудова на вул. Вернигори

Виконком дозволив збудувати в районі малоповерхової забудови на вул. Вернигори 6-поверховий будинок з підземним паркінгом.

Сьогодні, 3 лютого, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на нове будівництво львів'янином Орестом Проциком багатоквартирного житлового будинку з підземним паркінгом зі знесенням існуючих будівель та споруд на вул. Вернигори, 17-19 у Львові.

 

Нову багатоповерхівку збудують на місці двох індивідуальних житлових будинків, які мають знести, на земельній ділянці, загальною площею 0,1508 га, що передбачена для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку.

Згідно із містобудівною документацією, висота нового будинку становитиме 18 метрів, він матиме шість поверхів. Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 40%.

Загальна площа становитиме 3389,9 м², а площа квартир – 2051,3 м². У будинку передбачено 25 квартир та підземний паркінг на 28 паркомісць. Також на ділянці забудовник, крім житлового будинку, має облаштувати дитячий майданчик, майданчик для відпочинку дорослих та майданчик для тимчасового зберігання авто.

Земельна ділянка, на яких зведуть новобудову, належать до зони Ж-2 – зона малоповерхової квартирної забудови (до 4-х поверхів) відповідно до зонінгу Залізничного району.

За даними аналітичної системи YouControl, львів'янин Орест Процик володіє низкою львівських фірм: будфірмою ТзОВ "Аурбуд", ТОВ "Рент Таун" (купівля та продаж власного нерухомого майна), ТОВ "Інстал Плаза Газ" та ПП "Інстал-Плаза" (монтаж водопровідних мереж, систем опалення та кондиціонування).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.