Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Максим Козицький

Фб Козицького

П'ятниця, 3 лютого 2023, 12:03

На Львівщині розпочали формувати бригаду Гвардія Наступу

Максим Козицький

Поповнення нових бригад відбуватиметься винятково з добровольців.

Про це повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький на своїй сторінці Фейсбуці.

МВС розпочав формування національної кампанії під назвою «Гвардія Наступу», до якої зможуть долучитись добровольці-патріоти та навіть самостійно обрати бригаду.

«Усі, хто готовий звільняти наші території, можуть вступати у спеціальні бригади Національна поліція України, Державна прикордонна служба України та Національна гвардія України: «Сталевий кордон», «Червона калина», «Лють», «Рубіж», «Спартан», «Кара-Даг», «Буревій» та «A30В» – наголосив Максим Козицький

Окрім добровольців основу угрупувань складають офіцери і солдати, які розпочали збройний шлях ще у 2014 році та продовжують захищати території України під час повномасштабного вторгнення.

«Перш ніж залучати до звільнення українських територій, бригади вивчатимуть вмотивованість кандидатів, скеровуватимуть їх на медкомісію, а далі – кілька місяців триватиме вишкіл. Проводитимуть його найкращі інструктори з вогневої підготовки та тактичної медицини. Добровольців забезпечать якісним озброєнням і технікою» – додав Козицький.

Щоб отримати більше інформації, поспілкуватись з представниками Національної поліції або прикордонних служб та записатись до лав захисників України, потрібно звернутись до таких ЦНАПів Львівщини:

Кам’янка-Бузька, вул. Незалежності, 20А

Городок, вул. Майдан Гайдамаків, 6

Стрий, вул. Шевченка, 71

Дрогобич, вул. Бориславська, 8-А

Золочів, вул. Чорновола, 3

Самбір, площа Ринок, 1

Червоноград, пр. Шевченка, 27

Яворів, вул. Львівська, 10

Нагадаємо, 24 лютого 2022 року Росія розпочала повномасштабну війну проти України. Мешканців області просять максимально долучатися до волонтерської діяльності та до територіальної оборони.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.