Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Самбір

Понеділок, 6 лютого 2023, 12:51

У Самбір релокувалося підприємство з виробництва картонної упаковки

Самбір

Холдинг EFI Group реокував у Самбір виробництво картонної упаковки "Сем Екопак" та ввів в експлуатацію основну лінію з випуску харчових продуктів.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Інвестиційний холдинг EFI Group релокував виробництво картонної упаковки "Сем Екопак" з смт Томаківка Дніпропетровської області до Самбору та ввів в експлуатацію основну лінію з випуску харчових продуктів.

Зазначимо, наприкінці 2020 року EFI Group придбала нерухоме майно колишнього хлібокомбінату в Самборі для створення ще одного виробництва упаковки з пульперкартону – екологічно чистої заміни пластикової упаковки з новою продуктовою лінійкою потужністю 150 млн шт. на рік.

"Зараз у Самборі основна лінія введена в експлуатацію, друга – у процесі запуску. Ми розглядаємо питання запуску третьої лінії та шукаємо шляхів фінансування запуску та нарощування виробничих потужностей" – наголосили у компанії.

Наразі 90% продукції постачається на експорт до країн ЄС.

"У нас багато масштабних планів щодо розширення ринків збуту, і ми маємо реальні переваги порівняно зі світовими виробниками, зокрема унікальні розробки упаковки, швидкість виготовлення. Ми чи не єдина українська компанія, що стоїть в авангарді створення упаковки з пульперкартону для яблук, ягід та інших овочів та фруктів" – додали у компанії.

Нагадаємо, ТОВ "Сем Екопак" випускає упаковку з пульперкартону для різних видів фруктів (динь, яблук, ківі), ягід, упаковку для пляшок, інші види упаковок, а також спецобладнання для її виробництва. У 2020 році виторг компанії становив 145 млн грн, чистий прибуток – 19,4 млн грн.

Додамо, станом на липень 2022 року 193 підприємства завершили переїзд на територію області, а на підтримку бізнесу Львівщини на час дії воєнного стану в Україні передбачили 50 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.