Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

домашні тварини

Четвер, 9 лютого 2023, 12:52

На території Яворівської ОТГ вакцинують домашніх тварин через випадок сказу

домашні тварини

У селі Залужжя та у частині Яворова розпочалася вимушена вакцинація домашніх тварин проти сказу.

Про це повідомляє Яворівська РВА на своїй сторінці у Фейсбуці.

Минулого тижня у селі Залужжя Яворівської ОТГ у лисиці виявили сказ. Через це у селі в частині міста Яворова стартувала вимушена вакцинація домашніх тварин (собаки, коти) проти сказу.

"Усім мешканцям громади наполегливо рекомендуємо приводити собак і котів на вакцинацію проти сказу у Яворівську державному районну лікарню ветеринарної медицини. Лікарня знаходиться за адресою вул. Січових стрільців, 5. Вакцинацію тварин проводять з понеділка по п'ятницю з 9:00 до 12:00 год, а сама процедура є безкоштовною" – зазначили у Яворівській РДА.

Нагадаємо, 26 січня Державна надзвичайна протиепізоотична комісія при Яворівській РВА через випадок сказу наклала карантинні обмеження на село Залужжя, а також небезпечними є й прилеглі території – село Старий Яр, вулиця Львівська у місті Яворові.

Також в Івано-Франківській ОТГ на Яворівщині від сказу загинув домашній собака.

Додамо, на початку січня у селі Доброгостів Дрогобицького району в домашньої собаки виявили захворювання на сказ, а наприкінці місяця сказ діагностували у домашньої собаки на території Городоцької ОТГ.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.