Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

база відпочинку "Трембіта"

Фб Фонду держмайна

Понеділок, 13 лютого 2023, 15:10

На Львівщині продали базу відпочинку Трембіта за мільйон гривень

база відпочинку "Трембіта"

Фонд держмайна продав львівському підприємцю за 1,2 мільйона гривень базу відпочинку "Трембіта", за яку вперше пропонували понад 5 мільйонів гривень.

Фонд держмайна вдруге оголосив аукціон та продав у системі ProZorro базу відпочинку "Трембіта", що знаходиться на вул. Зарічна, 18б в смт Верхнє Синьовидне Стрийського району.

Базу відпочинку придбав Іван Констанкевич за 1 200 021  грн. Аукціон відбувся сьогодні, 13 лютого, а його стартова ціна складала 18 714,91 грн.

За базу відпочинку змагалися 7 учасників, а Іван Констанкевич запропонував найвищу ціну за приміщення. Під час торгів вартість бази відпочинку зросла у 64 рази.

За даними аналітичної системи YouControl, львів'янин Іван Констанкевич є власником ТзОВ "Школярик Захід", що займається діяльністю посередників у торгівлі товарами широкого асортименту. З 2009 по 2016 рік був зареєстрований як фізична особа-підприємець.

Нагадаємо, базу відпочинку "Трембіта" в смт Верхнє Синьовидне Фонд держмайна вдруге виставив на аукціон. Вперше будівлю продавали за 37 688,55 грн восени 2022 року. Тоді її придбав львівський підприємець Тарас Марусин за 5 000 001 грн, однак договір він так й не підписав й угода розірвалася.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.