Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська ОВА

Вівторок, 14 лютого 2023, 14:38

Львівська ОВА витратить понад 200 тисяч на послуги звукооператорів

Львівська ОВА

Департамент комунікацій Львівської ОВА замовив послуги звукооператорів для проведення заходів за 210 тисяч гривень у підприємця з Яворова.

Департамент комунікацій та внутрішньої політики Львівської ОВА провів тендер у системі ProZorro на послуги звукооператорів, які переможець тендеру має постачати до 31 грудня 2023 року.

Участь в аукціоні взяв лише підприємець Володимир Масюк, який запропонував 210 000 грн за свої послуги. Його й оголосили переможцем тендеру. Додамо, очікувана вартість закупівлі становила 240 000 грн. 

 

Як йдеться у закупівлі, переможець тендеру має впродовж цього року надавати департаменту комунікацій та внутрішньої політики звукове обладнання, яке використовуватимуть на 60 різних локаціях.

Обладнання має складатися з: акустичних систем, мікрофонів, мікшерної консолі, комплекту акустичних стійок, комплекту акустичної комутації, ноутбуку та електрогенератора.

Як пояснили у департаменті, це обладнання необхідне для озвучення заходів з нагоди відзначення державних свят, знаменних дат, а також вшанування пам'яті визначних осіб, відзначення пам'ятних дат та пам'ятних місць за кордоном.

Всі заходи проводитимуться у Львові, Львівській області та за кордоном.

Крім цього, переможець тендеру має здійснювати доставку, встановлення, налаштування, технічне обслуговування та подальший демонтаж звукового обладнання.

За даними аналітичної системи YouControl, мешканець Яворова Володимир Масюк зареєстрований як фізична особа-підприємець з 2013 року, займається наданням в оренду інших машин, устатковання та товарів. 

Нагадаємо, що департамент комунікацій та внутрішньої політики Львівської ОВА тимчасово очолює Юрій Горун.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.