Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Дрогобицький долотний завод

drohobych-rada.gov.ua

Понеділок, 20 лютого 2023, 11:16

Оновлений Дрогобицький долотний завод шукає працівників

Дрогобицький долотний завод

Дрогобицький долотний завод отримав нових інвесторів та потребує фахівців виробничих спеціальностей.

Про це повідомляє Дрогобицька районна військова адміністрація на своїй сторінці у Фейсбуці.

Дрогобицький долотний завод отримав нових інвесторів, які його реанімували та запустили його роботу з ще більшими потужностями.

Відтепер завод має назву ТОВ "Дрогобицький долотний виробничий комплекс "Дрогобицький долотний завод". До цього часу це був ТОВ "Універсальна бурильна техніка". Однак кожне з підприємств працює на базі виробничих потужностей колишнього ВАТ "Дрогобицький долотний завод".

Наразі оновлений Дрогобицький долотний завод потребує фахівців виробничих спеціальностей: інженерів, технологів тощо.

Як зазначив теперішній директор заводу Євген Немілостівий, зараз на підприємстві працює 300 осіб – мешканці Дрогобича та району. Ще є додаткова потреба у фахівцях виробничих спеціальностей.

Тут виготовляють бурові інструменти, в тому числі долота для видобутку гірничої продукції. Майже всю продукцію відвантажують за кордон, але мають намір виходити на український ринок. 

Зазначимо, Дрогобицький долотний завод – одне з найбільших в Україні підприємств з виробництва устаткування для нафтогазової та гірничорудної промисловостей, єдиний в Україні виробник бурових доліт.

Сьогодні завод виробляє бурові долота та бурові замки. 80% продукції відвантажується за кордон, зокрема для Африки, Азії, Північної Америки, Латинської Америки тощо. Зараз підприємство виготовляє 200 бурових доліт у місяць.

Інвестори планують збільшити потужності Дрогобицького долотного заводу до виробництва 2000 доліт в рік.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.