Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

комунальна ферма у Дрогобичі

drohobych-rada.gov.ua

Четвер, 23 лютого 2023, 15:17

Мерія Дрогобича заявила про кампанію з дискредитації комунальної ферми

комунальна ферма у Дрогобичі

Дрогобицька міськрада заявила, що інформація, яку поширюють у соціальних мережах про першу в Україні комунальну ферму, є неправдивою.

Про це повідомляє Дрогобицька міська рада на своїй сторінці у Фейсбуці.

Восени 2021 року у Дрогобицькій громаді створили першу в Україні комунальну ферму на базі КП "Тарком", де утримують 108 корів та працює 16 людей.

Станом на сьогодні, як заявили у Дрогобицькій міськраді, в соціальних мережах триває інформаційна компанія з дискредитації цієї ферми.

"Вже котрий день поспіль в соціальних мережах можна спостерігати чергові інформаційні маніпуляції. Створення комунальної ферми не дає спокою деяким особам, які тільки й шукають зачіпок для провокацій та очорнення всіх зроблених справ.

Юридично системну діяльність таких провокаторів можна схарактеризувати як цькування органу місцевого самоврядування, спробу підриву довіри до органів місцевої влади. В умовах воєнного стану такі дії можна розцінювати як колабораціонізм, який ворог використовує в інформаційній війні.

Вже не вперше фальшиві сторінки, які реєструють одні й ті ж люди, публікують схожі речі. Їх мета одна, – підірвати довіру до органу місцевого самоврядування, сіяти ненависть та чвари поміж громадою" – наголосили у міськраді Дрогобича.

У мерії додали, що сторінка людини, яка поширює неправдиву інформацію – фальшива, а фотографії, використані нею, – взяті з інтернету та належать іншим фермам.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.