Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Белз

wikipedia.org

П'ятниця, 3 березня 2023, 13:07

На Червоноградщині вперше впроваджують дружину юних рятувальників-пожежників

Белз

У Белзькій школі за ініціативою ініціативу ДСНС діятиме дружина юних рятувальників-пожежників.

Про це повідомляє Червоноградська районна державна адміністрація на своїй сторінці у Фейсбуці.

Вчора, 2 березня, Червоноградська РВА, Червоноградське РУ ГУ ДСНС у Львівській області та Белзька міська рада підписали меморандум про впровадження у Белзькій школі дружини юних рятувальників-пожежних.

На Червоноградщині така ініціатива ДСНС впроваджується вперше. Для школярів вдосконалять систему навчання щодо заходів пожежної безпеки та навчать їх діяти при надзвичайних ситуаціях, а також проведуть курс із професійної орієнтації.

"Такі заходи будуть проводитися учням 7-8 класів, аби діти вміли правильно реагувати під час виникнення пожеж чи різного роду надзвичайних подій. Така співпраця дасть змогу формувати в учнівської молоді почуття відповідальності за збереження життя та здоров'я людей, нам, рятувальникам, спільно з вчителям та учням проводити різноманітні заходи, впроваджувати нові форми навчання дружин юних рятувальників-пожежних, організовувати спільні виїзди" – пояснив начальник Червоноградського РУ ГУ ДСНС Ігор Воробець.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.