Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Вівторок, 7 березня 2023, 09:00

У Львові прощатимуться з п'ятьма бійцями, які загинули у бою з окупантами

Львів

Сьогодні у Львові прощатимуться з Героями Тарасом Генгалом, Мирославом Стецем, Анатолієм Пилипенком, Владиславом Вишатицьким, Назаром Королишиним.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Сьогодні, 7 березня, Львів попрощається з бійцем 77-ї окремої аеромобільної бригади Десантно-штурмових військ ЗСУ Тарасом Генгалом, бійцем 23-го окремого мотопіхотного батальйону "Хортиця" Сухопутних військ ЗСУ Мирославом Стецем, бійцями 125-ї окремої бригади тероборони регіонального управління "Захід" Сил територіальної оборони ЗСУ Владиславом Вишатицьким та Анатолієм Пилипенком, бійцем 2-ї окремої Галицької бригади Західного оперативно-територіального об’єднання Нацгвардії Назаром Королишиним, які загинули у боротьбі з російськими загарбниками.

Чин похорону Назара Королишина розпочнеться об 11:00 год у храмі Різдва Івана Хрестителя (м. Винники, вул. Галицька, 61). Поховають Героя на новому кладовищі у Винниках.

Чин похорону Тараса Генгала розпочнеться об 11:00 год у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла (вул. Театральна, 11), об 11:30 год відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають Героя на Личаківському кладовищі.

Чин похорону Мирослава Стеця, Анатолія Пилипенка, Владислава Вишатицького розпочнеться о 14:00 год у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, о 14:30 год – міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають Героїв на Личаківському кладовищі.

На будівлях вздовж маршруту колони вивісять синьо-жовті прапори з жалобною стрічкою.

Мерія закликає долучитись до церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.