Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ракетний удар по Золочівщині

Фб Козицького

Четвер, 9 березня 2023, 09:11

На Львівщині внаслідок ракетного удару загинуло п'ятеро людей (оновлено)

ракетний удар по Золочівщині

Сьогодні вночі російські ракети влучили в житлові будинки на Золочівщині, загинули п'ятеро людей.

Про це повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні вночі, 9 березня, під час повітряної тривоги, яка тривала з 02:38 до 06:47 го, російські окупанти випустили по території Львівщини ракети, які влучили в житлові будинки у Золочівському районі.

"У Золочівському районі ворожа ракета впала у житловій зоні. Почалася пожежа. Її уже загасили. На цей момент відомо про чотирьох загиблих. Це четверо дорослих людей. Двоє чоловіків та двоє жінок. В момент падіння ракети вони перебували у себе вдома. Завали ще розбирають. Під ними можуть бути інші люди" – заявив Козицький.

Він додав, що пожежа знищила три житлові будинки, три автомобілі, гараж і кілька господарських будівель.

Як написав на своїй сторінці у Фейсбуці міський голова Золочева Ігор Гриньків, кількість загиблих збільшилося до 5 людей.

"Внаслідок ракетного удару загинуло п'ятеро людей у селі Велика Вільшаниця. Зруйновано вщент два житлових будинки. Працюють рятувальники" – додав Гриньків.

 

Нагадаємо, востаннє російські окупанти запустили масовану ракетну атаку по Україні 16 лютого. Тоді одна з ракет влучила в об'єкт критичної інфраструктури у Дрогобицькому районі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.