Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Фб Козицького

Четвер, 9 березня 2023, 12:01

На Львівщині завершили розбирати завали, спричинені влучанням російської ракети

Внаслідок ранкової ракетної атаки у Золочівському районі загинули п'ятеро людей, рятувальники завершили розбирати завали будівель.

Про це повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні, 9 березня, близько о 04:00 год, російські окупанти випустили по території Львівщини ракети, одна з яких влучила в житлові будинки у Золочівському району.

Внаслідок цього загинули п'ятеро людей.

лизько 4 години ранку у Золочівському районі під час повітряної тривоги впала ворожа ракета. Загинули троє чоловіків та двоє жінок, які в цей момент перебували вдома. Пожежа знищила три житлові будинки, три автомобілі, гараж та кілька господарських будівель. Вогонь загасили. Розбір зруйнованих будівель уже завершили. До робіт залучили 28 рятувальників, 5 одиниць спецтехніки та кінологічний розрахунок" – заявив Козицький.

Нагадаємо, сьогодні, 9 березня, російські окупанти запустили масовану ракетну атаку по Україні. Ракети влучили в житлові будинки на Золочівщині, загинули п'ятеро людей.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.