Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

зброя у похоронному бюро

lv.npu.gov.ua

П'ятниця, 17 березня 2023, 10:44

У львівському похоронному бюро виявили зброю та наркотики

зброя у похоронному бюро

у Львові поліцейські провели обшук у бюро ритуальних послуг та виявили серед трун та вінків зброю, вибухівку і наркотики.

Про це повідомила пресслужба Головного управління Національної поліції у Львівській області. 

Правоохоронці викрили у одному з бюро ритуальних послуг у Львові уродженця Тернопільщини, який незаконно зберігав у закладі зброю, боєприпаси та наркотики.

"Зловмисник, 32-річний уродженець Тернопільської області, тимчасово проживав в одному з львівських бюро ритуальних послуг. Під час санкціонованого обшуку в приміщенні бюро поліцейські виявили та вилучили автомат, пістолети з магазинами, велику кількість набоїв різного калібру, гранату Ф-1, арбалет. Крім того, було виявлено близько 500 грамів наркотичних та психотропних речовин, ззовні схожих на "канабіс" та "амфетамін", вартість яких на "чорному ринку" становить понад 150 тисяч гривень" – наголосили у поліції.

Усе вилучене поліцейські скерували на експертне дослідження, зловмисника затримали, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

За цим фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.