Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

паркування у Львові

П'ятниця, 17 березня 2023, 14:59

У Львові для переселенців діють пільгові тарифи на паркування

паркування у Львові

Переселенці можуть оформити пільгове паркування на майданчиках у Львові.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

За інформацією ЛКП "Львіватодор", зареєстровані у Львові внутрішні переселенці можуть оформити пільгове паркування на майданчиках, безпосередньо прилеглих до житлових будинків, у яких вони мешкають. Тоді оплата за паркування, як і для мешканців-львів’ян, складатиме 3 грн/год.

Також переселенці можуть оформити пільгові абонементи на паркування.

Щоб оформити пільги на паркування, потрібно підготувати оригінали таких документів:

- паспорт громадянина України;

- свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу;

- документ, в якому зазначений реєстраційний номер облікової картки платника податків;

- документ, що підтверджує постійне проживання за адресою місця розташування відповідного майданчика для паркування (довідка з ЦНАПу або акт про встановлення факту проживання особи від ОСББ).

"Далі необхідно зателефонувати на "гарячу" лінію за номером телефону 0800 303 007, щоб здійснити запис на укладання договору з підприємством. За цим номером можна проконсультуватись, чи будинок, в якому ви мешкаєте, підлягає укладенню угоди" – зазначили у ЛКП "Львівавтодор".

Вартість абонементів та перелік прилеглих до паркувальних майданчиків будинків, мешканці яких мають право на пільговий абонемент\тариф на паркування, можна дізнатись тут.

Додамо, станом на початок лютого цього року ЛКП "Львівавтодор" обслуговує 64 паркувальні майданчики, загальною кількістю 1581 місць.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.