Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Університет внутрішніх справ

google.com.ua

Вівторок, 21 березня 2023, 15:22

ДБР розслідує самогубство курсанта Львівського університету внутрішніх справ

Університет внутрішніх справ

Слідчі з'ясували, що до самогубства курсанта можуть бути причетні сторонні особи.

Про це повідомила пресслужба Державного бюро розслідувань.

Працівники ДБР розслідують факт загибелі курсанта Львівського університету внутрішніх справ МВС України за статтею "доведення до самогубства".

"19 березня тіло курсанта виявили в університеті з вогнепальним пораненням в голову. Працівники Нацполіції оглянули місце події та порушили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 КК України (убивство (самогубство).

Розслідування передали до ДБР, оскільки з’ясувалось, що до самогубства курсанта можуть бути причетні сторонні особи. Кримінальне провадження буде також розслідуватись за ч. 1 ст. 120 КК України – доведення до самогубства" – йдеться у повідомленні.

Наразі проводяться необхідні слідчі дії та призначено низку експертиз.

Нагадаємо, 19 березня курсант 2-го курсу Львівського державного університету внутрішніх справ вчинив самогубство – він застрелився. Наразі через це в університеті проводиться внутрішнє службове розслідування.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.