Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

бруківка

П'ятниця, 24 березня 2023, 16:01

Львівводоканал шукає нову бруківку для естетичного задоволення

бруківка

Львівводоканал замовив за 224 тисячі гривень 700 м² бруківки.

Львівське міське комунальне підприємство "Львівводоканал" оголосило тендер у системі ProZorro на придбання бруківки, яку переможець тендеру має поставити до 31 грудня 2023 року.

Аукціон стартує 29 березня, а очікувана вартість послуг становить 224 000 грн.

Як йдеться у закупівлі, переможець тендеру має надати "Львівводоканалу" 700 м² бруківки, розміром 20 х 10 см та товщиною 6 см.

Бруківка повинна бути новою, 2023 року виготовлення. Вироби повинні мати правильну геометричну форму, а гарантій термін зберігання – не менше 12 місяців з дати виготовлення.

Не приймаються до розгляду пропозиції учасників на товар, виготовлений у РФ чи Білорусі, або ж чи ввезені з території цих країн.

Нагадаємо, бруківку, яку під час ремонту демонтують з львівських вулиць, відвозять на зберігання на територію очисних споруд ЛМКП "Львівводоканал" на вул. Пластовій, 13.

Ще у жовтні 2019 року у місті зареєстрували електронну петицію з вимогою заборонити демонтаж бруківки. За словами автора петиції, громада Львова обурена неодноразовими випадками демонтажу та вивезення історичної бруківки.

Зокрема, у березні 2019 року активіст знайшов львівську бруківку на смітнику, яку викинули на мулових полях ЛКП "Львівводоканал". 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.