Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пункт незламності

femida.ua

П'ятниця, 24 березня 2023, 15:18

На Львівщині згорнуть частину пунктів незламності

пункт незламності

Частину пунктів незламності в області переведуть в "сплячий режим", а ще частина буде згорнута.

Про це повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький в ефірі проєкту "Синергія областей" на телеканалі "Перший Західний".

Станом на сьогодні, через потепління, на території Львівської області частину  пунктів незламності згорнуть, а частину переведуть в "сплячий режим".

"Пройшовши зиму, ми чітко можемо сказати, що вони допомогли. Наприклад, містечко Добротвір – дуже стали в нагоді Пункти незламності. Місто Львів. Коли не було по 16 годин світла – стали в нагоді. В менших населених пунктах, де не було потраплянь – це були запасні місця, де люди могли підзарядити телефони, отримати гарячий чай. Справді було важливо їх розгорнути і показати, що ми готові до надзвичайних ситуацій" – заявив Максим Козицький.

За його словами, всього на Львівщині працювало 900 пунктів незламності. З них декілька залишаться в великих містах.

Додамо, у листопаді 2022 року Львівська ОВА спільно з органами місцевого самоврядування вирішила підготувати 400 стаціонарних пунктів обігріву на території області на випадок відсутності електроенергії.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.