Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

форум Invest Cuffs 2023

lvivoblrada.gov.ua

Понеділок, 27 березня 2023, 09:57

Гримак представила інвестиційний потенціал Львівщини у Польщі

форум Invest Cuffs 2023

У Кракові голова Львівської облради Ірина Гримак представила інвестиційний потенціал Львівщини та обговорила подальшу польсько-українську співпрацю.

Про це повідомила пресслужба Львівської обласної ради. 

Голова Львівської обласної ради Ірина Гримак на відкритті українського простору Strefa UA в польському місті Краків презентувала інвестиційний потенціал Львівщини на запрошення Міжнародної амбасади жінок-підприємниць та Жіночого бізнес-клубу.

Захід відбувся в рамках щорічного інвестиційного форуму Invest Cuffs 2023 – однієї з найбільших європейських подій, на якій збираються представники інвестиційного ринку.

Ірина Гримак спільно з Генеральним консулом України в Кракові Вячеславом Войнаровським, очільницею Товариства друзів України в Варшаві Веронікою Марчук, членами правління Польсько-Української торгово-промислової палати, керівницею Міжнародного штабу допомоги Українцям Анною Крисюк, представниками ділових кіл обговорили нові бізнес-можливості для України у перспективі післявоєнної співпраці з європейськими партнерами.

"Вигідне географічне розташування, транснаціональна транспортна інфраструктура, залізничні й повітряні шляхи, розвинена мережа міжнародних пунктів пропуску, туристичні й медичні хаби, а також значний людський потенціал - фактори, які допоможуть відновити економіку України" – наголосила Ірина Гримак.

За її словами, Львівщина є цікавою для підприємців, які шукають нові перспективні території для інвестування. Зокрема, за останні роки в області успішно запрацювало понад 200 малих, середніх і великих проєктів.

"Львівщина для вас буде комфортною територією для інвестицій і ми готові підтримати проєкти, які будуть взаємовигідними для наших країн" – додала Ірина Гримак.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.