Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Роман Гапачило

Фб Гапачила

Середа, 29 березня 2023, 15:34

Дружина нового радника Садового ненавидить львів'ян за любов до України

Роман Гапачило

Роман Гапачило став позаштатним радником міського голови Львова з питань спортивної інфраструктури.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Міський голова Львова Андрій Садовий призначив позаштатного радника з питань спортивної інфраструктури, яким став почесним президент хокейної команди "Галицькі Леви" (Львів-Новояворівськ) Роман Гапачило.

Він займатиметься розбудовою напрямку Unbroken-спорт, щоб ветерани війни могли реалізовувати себе у спорті.

"Зараз розпрацьовуємо напрямок Unbroken-спорт. Хлопці повертаються з війни, багато з них мають поранення, ампутовані кінцівки. Протезування і реабілітація – це добре, але також важливо, щоб люди мали можливість фізично тримати себе в тонусі. Тож я попросив Романа Гапачила бути позаштатним радником міського голови з питань спортивної інфраструктури. Він повинен залучати до Unbroken-спорт лідерів думок, талановитих людей, щоб зробити для українців якнайбільше" – зазначив Андрій Садовий.

Гапачило, за його словами, у першу чергу він працюватиме над розвитком проєкту льодової арени.

"Я радий приєднатися до команди міста і реалізувати проєкт льодової арени, де хлопці і дівчата зможуть займатися sledge (хокей на візках). Sledge – це не тільки спорт, який дає можливість для людей, які втратили кінцівки, віднайти себе у цій грі, а також й спільнота ветеранів війни по всьому світу" – додав Роман Гапачило.

Роман Гапачило є топменеджером IT-компанії Intellias, лідером колективу Kolegi Studio та проєкту "Бандеромобіль".

Зазначимо, що нещодавно Роман Гапачило під час інтерв'ю садоботному виданню Твоє місто коментуючи скандал зі стендапером Феліксом Редькою у Львові, зазначив наступне: "Моя дружина з Житомира. Вона живе тут і каже: "Я ненавиджу львів'ян, вони не розуміють контексту. Наші люди думають, що якщо ти народився тут, то всі мають так любити Україну, як ти". Також Гапачило під час цієї розмови ще зазначив, що любити Україну зі Львова дуже просто.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.