Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Лілія Савич

city-adm.lviv.ua

Середа, 29 березня 2023, 16:00

Лілія Савич стала ватажкинею Управління персоналом Львівської міськради

Лілія Савич

Управління персоналом Львівської міськради очолила позаштатна радниця Андрія Садового Лілія Савич.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Сьогодні, 29 березня, міський голова Львова Андрій Садовий призначив ексдиректорку з управління персоналом київської фірми ТОВ "Асканія Груп" Лілію Савич керівницею управління персоналом Львівської міськради.

"Мені дуже приємно, що Лілія Савич взяла на себе відповідальність за управління персоналом. До цього часу пані Ліля була моїм радником. Вона має багаторічний досвід роботи в HR, очолювала великі підрозділи та великих підприємствах" – наголосив Садовий.

Зазначимо, що Лілія Савич навчалася на історичному факультеті у Харківському державному університеті ім. В. Каразіна. З березня цього року вона стала позаштатною радницею міського голови Львова з питань персоналу, а у 2021-2023 роках очолювала управління персоналом в ТОВ "Асканія Груп" (Київ).

У 2021 році Савич була директоркою з управління персоналом ВТОВ "Агромат" (Київ), а у 2020 році – директоркою з управління персоналом Тернопільського молокозаводу. Впродовж 2008-2019 років очолювала управління персоналом у групі Adeo (Франція) та "Леруа Мерлен Україна" (Київ).

Лілія Савич є співзасновницею продюсерської компанії UkrStream, яка зняла фільм "Життя на межі" та продюсувала фільм "Зима у вогні".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.