Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ВНЗ Львова

Понеділок, 3 квітня 2023, 11:13

В Україні стартувала реєстрація абітурієнтів для участі в мультитесті

ВНЗ Львова

Сьогодні розпочалася реєстрація для участі в цьогорічному національному мультипредметному тесті.

Про це повідомили в Українському центрі оцінювання якості освіти.

Сьогодні, 3 квітня, розпочалася реєстрація для участі в цьогорічному національному мультипредметному тесті, яка триватиме вона до 3 травня.

Щоб зареєструватися, потенційному вступнику потрібно буде за допомогою спеціального сервісу на вебсайті Українського центру створити персональний кабінет (зазначити реєстраційний номер облікової картки платника податків (РНОКПП), прізвище, ім’я, по батькові, дату народження, дані документа, що посвідчує особу) і виконати в ньому такі дії:

- вказати реєстраційні дані, вибрати із запропонованих переліків навчальний предмет додаткового блоку та населений пункт в Україні або за кордоном, де планує проходити НМТ;

- завантажити сканкопії реєстраційних документів;

- підтвердити бажання взяти участь у НМТ і надіслати внесену інформацію та копії документів на обробку до регіонального центру.

Український центр підготував демонстраційні варіанти тестів з усіх предметів.

Після надсилання на обробку потрібно переглянути інформацію в персональному кабінеті, і якщо там замість повідомлення про успішну реєстрацію і можливості сформувати сертифікат буде запис про потребу виправити недоліки, то повторно надіслати все на перевірку до регіонального центру можна до 7 травня.

Після надсилання своїх даних на обробку з 3 квітня до 7 травня в персональному кабінеті вступник матиме змогу вносити зміни до інформації про:

- назву навчального предмета додаткового блоку, з якого бажає пройти тестування;

- населений пункт в Україні або за кордоном, де перебуватиме в дні проведення НМТ;

- потребу в проходженні НМТ під час додаткової сесії.

Додамо, у лютому Верховна Рада скасувала ДПА для учнів 11 класу та визначила порядок вступу до вишів у форматі мультитесту.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.