Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ірина Гримак

Четвер, 6 квітня 2023, 19:18

Депутати достроково припинили повноваження голови Львівської облради Ірини Гримак

Ірина Гримак

Тимчасово обов’язки голови Львівської облради виконуватиме перший заступник Євгеній Гірник (ВО Батьківщина).

Сьогодні депутати Львівської облради визнали звіт голови Львівської облради Ірини Гримак незадовільним та достроково припинили її повноваження від сьогодні.  

Проголосували "за" це рішення 47 депутатів. 

Фракція ЄС участь в голосуванні не приймала, про що повідомив голова фракції Олег Дуда.  Однак член фракції ЄС,  депутат Олександр Ганущин взяв участь у таємному голосуванні.

Нагадаємо, сьогодні депутати визнали роботу голови Львівської облради Ірини Гримак незадовільною та ініціювали таємне голосування щодо звільнення її з посади.

1 грудня 2020 року головою Львівської обласної ради депутати обрали Ірину Гримак від Європейської Солідарності. На місцевих виборах-2020 вона очолювала список кандидатів у депутати до Львівської обласної ради від Європейської Солідарності.

У 2015-2019 роках Гримак обіймала посаду заступниці голови Львівської ОДА. У жовтні 2018 року Ірина Гримак вирішила звільнитися, однак 28 січня 2019 року її поновили на цій посаді. З 2013 року вона очолювала Залізничну районну адміністрацію Львова.

У 2020 році Гримак задекларувала 208 тис. грн доходу та 245 тисяч гривень готівки.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.