Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олександр Ганущин

Неділя, 9 квітня 2023, 10:05

Львівська ЄС ініціювала позбавлення Ганущина членства в партії та депутатства

Олександр Ганущин

Вчора, 8 квітня, Рада ЛРО ЄС ухвалила виключити Олександра Ганущина з партії та відкликати з депутатів Львівської облради. 

"Рішенням Ради Львівської територіальної організації Політичної Партії Європейська Солідарність розпочато процес припинення членства у партії та відкликання за народною ініціативою (застосування імперативного мандата) депутата Львівської обласної ради Олександра Ганущина",  йдеться у повідомленні ЛРО ЄС.

Причиною відкликання Ганущина стала те, що він не підтримав як депутат звернення, ініційоване Європейською Солідарністю, щодо повернення виплат військовим та заборони російської церкви в Україні.

"На жаль, в цій провокації взяв участь і депутат фракції Європейська Солідарність  Олександр Ганущин. Не можна прикриватися військовою формою та не підтримувати звернення щодо повернення виплат військовим. Такі дії йдуть в розріз з позицією нашої політичної сили та порушують Програмні засади та Статут Партії Європейська Солідарність",  зазначається у повідомлені. 

Нагадаємо, що Ганущин також всупереч позиції партії голосував за відставку Ірини Гримак з посади голови Львівської облради. 

Нагадаємо, 6 квітня депутати визнали роботу голови Львівської облради Ірини Гримак незадовільною та ініціювали таємне голосування щодо звільнення її з посади.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.