Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

церква Різдва Пресвятої Богородиц

Фб Бойка

П'ятниця, 14 квітня 2023, 09:27

На Сихові підпалили двері храму Різдва Пресвятої Богородиці

церква Різдва Пресвятої Богородиц

Сьогодні невідомі підпалили двоє дверей в церкві Різдва Пресвятої Богородиці УГКЦ на Сихові.

Про це повідомляє директор департаменту "Адміністрація міського голови" Львівської міської ради Євген Бойко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні, 14 квітня, невідомі підпалили двоє бічних дверей в храмі Різдва Пресвятої Богородиці Української греко-католицької церкви, що на проспекті Червоної Калини, 70.

Вогонь пошкодив 4 м² площі дверей.

"Сьогодні о 4 ранку було здійснено підпал двох бічних дверей в церкві Різдва Пресвятої Богородиці на Сихові. Площа загоряння 4 метри квадратні. Пожежна служба спрацювала вчасно" – написав Бойко.

Він додав, що ведеться слідство, правоохоронці з'ясовують усі обставини події.

Як додали у пресслужбі Львівської міської ради, рятувальники гасили вогонь близько 10 хвилин, оскільки він не встиг розгорітися. Служба охорони миттєво викликала рятувальників і завдяки цьому вдалось оперативно ліквідувати пожежу.

На місці підпалу знайшли зв'язаний одяг, що ймовірно став причиною загоряння. Правоохоронці вже опрацьовують відео з камер спостереження.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.