Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

затримання

dpsu.gov.ua

Вівторок, 18 квітня 2023, 14:56

На Львівщині викрили провідника, який перевозив ухилянтів у вентиляційній шахті поїзда

затримання

Провідник за спробу незаконного переправлення через кордон військовозобов'язаного отримав 85 тисяч гривень хабаря.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України – Західний кордон на своїй сторінці у Фейсбуці.

Правоохоронці на території Львівсщини затримали провідника поїзда, який за хабар погодився незаконно перевезти до Польщі військовозобов’язаного.

"Для реалізації послуги трансферу провідник, на момент проходження контролю, заховав чоловіка у спеціально облаштованому сховку свого купе. Однак під час огляду потяга закордонного прямування "vip-пасажира" було виявлено. Як з’ясувалось, "квиток" для ухилянта коштував понад 85 тис. грн" – йдеться у повідомленні.

Поліцейські повідомили провіднику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 3 ст. 332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до дев'яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.

Фігуранта провадження затримано в порядку ст. 208 КПК та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування триває.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.