Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Данило Сороковий

Фб Д. Сорокового

П'ятниця, 21 квітня 2023, 15:48

Асоціація рад Львівщини планує незабаром залучити ще 10 громад області

Данило Сороковий

Асоціація місцевих рад "Ради Львівщини" веде перемовини з 10 громадами області щодо їхнього членства в організації.

Про це повідомив виконавчий директор Асоціації Данило Сороковий.

"Ставимо перед собою амбітну ціль: Об'єднати всі громади Львівської області. Сьогодні наша Асоціація об'єднує 72 члени, зокрема 63 територіальні громади. Ще з 10 громадами ми працюємо щодо набуття ними членства. Сподіваюсь на позитивний результат, адже Асоціація має значний пакет ініціатив та проєктів насамперед для громад", – сказав Сороковий.

Данило Сороковій наголосив, що Асоціація зуміла перебудувати свою працю в умовах воєнного стану та за останній рік активно допомагала разом з міжнародними партнерами громадам Львівської області під час розв'язання проблем переселенців та аграріїв.Нині Асоціація поступово повертається до тих пріоритетів та напрямків, діяльність яких тимчасово припинили в умовах воєнного стану.

"Асоціація пропонує нашім громадам допомогу під час розроблення стратегій розвитку, інвестиційних паспортів, підвищенню рівня цифровізації, реалізації інноваційних соціальних ініціатив. Важливо, що ми вже реалізували всі ці проєкти спільно з іншими громадами – членами нашої асоціації. Тому вже можемо показати нашим новим потенційним учасникам свої результати та користь таких проєктів”, – зазначив він.

Нагадаємо, що нині, 21 квітня виповнюється 20 років з дня реєстрації Асоціації місцевих рад "Ради Львівщини". Ця організація об'єднує органи місцевого самоврядування на Львівщини під час реалізації проєктів місцевого розвитку.

Ключові завдання, які перед собою ставить Асоціація – це представлення інтересів її членів в органах державної влади, захист їхніх прав та інтересів, підвищення професійного рівня управлінців та сприяння сталому розвитку громад через реалізацію бізнес-проєктів, культурних заходів, залучення грантодавців та донорів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.