Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

підпільний склад

esbu.gov.ua

Вівторок, 25 квітня 2023, 11:37

На Львівщині виявили масштабний підпільний склад з гуманітарною допомогою

підпільний склад

Склад заповнений товарами гуманітарної допомоги, для перевезення яких необхідно не менше 60 вантажівок.

Про це повідомила пресслужба Львівської ОВА.

Детективи територіального управління Бюро економічної безпеки у Львівській області виявили на території Львівщини склад площею 1600 м² із товарами, заповненими товарами гуманітарної допомоги невстановленого походження.

Як зазначив в.о. керівника територіального управління Бюро економічної безпеки у Львівській області Валерій Тацієнко, детективи БЕБ отримали дозвіл суду на обшук приміщення, відтак слідчі дії тривають вже четверту добу.

Наразі детективи Бюро описують виявлений товар, класифікують його, встановлюють походження. З поміж виявлених товарів: харчові продукти, дитячі товари, постільна білизна, ковдри, засоби гігієни, побутова хімія, одяг – всього біля тисячі піддонів.

"Зараз ми з’ясовуємо, як ці товари потрапили на територію України, чому не були розподілені, та перевіряємо інформацію про можливий продаж гуманітарної допомоги" – наголосив Валерій Тацієнко.

За його словами, працівники Бюро економічної безпеки також встановлюють коло осіб, залучених у ввезені цієї гуманітарної допомоги. Адже, щоб завезти цей вантаж, знадобилося приблизно 60 вантажівок-фур та такі переміщення не могли залишитися непомітними.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.