Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

демонтаж МАФу

Фб КП АТУ

Середа, 26 квітня 2023, 14:25

У Львові демонтували МАФ на Виговського

демонтаж МАФу

У місті демонтували кіоск на вул. І. Виговського, 69, у якому торгували алкоголем.

Про це повідомляє департамент містобудування Львівської міської ради на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні, 26 квітня, у Львові демонтували кіоск на вул. І. Виговського, 69, у якому торгували алкоголем. Площа МАФу становила понад 200 кв.м.

"Тимчасова споруда за адресою вул. І. Виговського, 69 була розміщена без правових підстав, не мала паспорта прив’язки та не була внесена до Комплексної схеми розміщення тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності. У кіоску площею 234 кв.м продавали алкоголь" – йдеться у повідомленні.

У міськраді наголосили, що з 2019 році у місті заборонено торгувати алкогольними напоями у тимчасових спорудах й дозволяється без рішення суду примусово демонтувати павільйони, де продають алкоголь.

"Підприємець мав час і можливість розібрати павільйон своїми силами, але не зробив цього. Власник та орендарі лише забрали товар. А споруду демонтували працівники КП "Адміністративно-технічне управління". Щоб демонтувати його комунальники витратили чотири дні" – додали у міськраді.

Додамо, у вересні 2022 році у місті демонтували два кіоски на проспекті Свободи та вулиці Волоській.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.