Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Розвадів

1ua.com.ua

Четвер, 27 квітня 2023, 16:24

У Розвадові стався витік підземного газу

Розвадів

У Розвадові через витік підземного газу мешканці села опинилися без світла та газопостачання, декілька будинків у селі виявились пошкодженими.

Про це повідомляє голова Львівської ОВА Максим Козицький на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні вночі у селі Розвадів Стрийського району трапився витік природного газу з-під землі, через що були пошкоджені декілька житлових будинків та прибудинкові території.

"Уночі у Розвадові стався витік газу. На території шести домогосподарств з-під землі виходив природний газ. В одному житловому будинку він виходив з-під фундаменту. Газопостачання до села тимчасово припинили. 29 осіб, зокрема 9 дітей, відселили до родичів" – написав Козицький.

За його словами, у селі відбулося засідання місцевої комісії ТЕБ та НС. На місце події виїхали представники профільних департаментів Львівської ОВА. Причину витоку газу встановлюють. 

"Профільні спеціалісти спостерігають за розвитком подій та роблять необхідні розвідки. Повертатися до домівок людям, господарства яких постраждали, рекомендують лише після дозволу фахівців" – додав Козицький.

Наразі у селі повністю відсутнє електропостачання та газопостачання.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.