Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

показ мультфільму

boryslavrada.gov.ua

Вівторок, 2 травня 2023, 10:45

У Бориславі організували кінопоказ мультфільму про пригоди Льолєка і Болєка

показ мультфільму

У місті тривають покази мультфільму уродженця Борислава Владислава Негребецького про пригоди "Льолєка і Болєка".

Про це повідомляє Бориславська міська рада на своїй сторінці у Фейсбуці.

У Бориславі з нагоди 100-річчя від дня народження режисера та автора стрічки про пригоди "Льолєка і Болєка" Владислава Негребецького, який народився у цьому місті, тривають покази мультфільмів.

Зокрема, минулого тижня Бориславський туристичний інформаційний центр організував покази мультфільму у Бориславській гімназії № 6.

"Присутнім розповіли багато цікавого про режисера та мультиплікатора Владислава Негребецького, про його творчість та діяльність. Тож якщо в інших навчальних закладах є охочі переглянути мультфільм, звертайтеся у Бориславський туристичний інформаційний центр.

А вже цієї суботи другий цикл мультфільмів транслювали у приміщенні кінотеатру "Каменяр". Після перегляду учасники взяли участь у творчому занятті з малювання за тематикою мультфільму" – наголосили у міськраді Борислава.

Крім цього, 5 травня у кінотеатрі "Каменяр" знову відбудеться перегляд мультфільмів про пригоди "Льолєка і Болєка". 

Зазначимо, Владислав Негребецький – польський кінорежисер, сценарист, творець мультсеріалу про пригоди "Льолєка і Болєка", один з творців польської анімації. Він народився у Бориславі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.