Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівський геріатричний пансіонат

Фб пансіонату

Середа, 3 травня 2023, 13:01

На Львівщині планують обрати нового директора Львівського геріатричного пансіонату

Львівський геріатричний пансіонат

Комісія облради підтримала рішення оголосити конкурс на заміщення вакантної посади директора Львівського геріатричного пансіонату.

Про це повідомила пресслужба Львівської обласної ради.

Вчора, 2 травня, комісія з питань соціального захисту, прав дітей, людини та учасників бойових дій Львівської облради вирішила оголосити конкурс на заміщення вакантної посади директора Львівського геріатричного пансіонату.

"У Львівському геріатричному пансіонаті виявлено широкий спектр проблем з матеріально-технічного забезпечення, а також із медичної частини" – пояснив представник Уповноваженого Верховної Ради з прав людини у Львівській області Тарас Подвірний.

Також комісія рекомендувала Львівській ОВА до обрання директора цього комунального закладу призначити нового виконувача обов’язки замість Миколи Модя, у якого закінчився контракт.

"Порушення в пансіонаті мають системний характер. Про це зазначає Уповноважений Верховної Ради України з прав людини, громадськість, органи влади" – додав голова комісії Микола Іщук.

Наразі ГУ Національної соціальної сервісної служби у Львівській області створило комісію з перевірки діяльності Львівського геріатричного пансіонату.

Нагадаємо, у квітні цього року працівники Офісу Омбудсмана відвідали Львівський геріатричний пансіонат, де виявили численні порушення. Серед них – порушення санітарно-гігієнічних норм та порушення права підопічних розпоряджатися власними коштами.

Додамо, у 2021 році з бюджету області передбачили 2 млн грн на встановлення сучасної огорожі навколо Львівського геріатричного пансіонату. Тоді у закладі постійно проживали 280 осіб літнього віку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.