Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

повітряна тривога

Четвер, 4 травня 2023, 09:35

Російські окупанти випустили по Україні понад 20 іранських безпілотників

повітряна тривога

Російські окупанти випустили по території України 24 безпілотників Shahed, з них 18 збили сили ППО.

Про це повідомляє Командування Повітряних Сил ЗСУ на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні вночі по території України російські окупанти випустили 24 ударних безпілотників іранського виробництва Shahed-136/131.

Протиповітряною обороною було збито 18 безпілотників.

"Вночі 4 травня 2023 року ворог знову атакує "шахедами" з північного напрямку (Брянська область) та з півдня – східне узбережжя Азовського моря. Окупанти застосували до 24 ударних дронів Shahed-136/131.

Цього разу силами та засобами Повітряних Сил, у взаємодії протиповітряною обороною інших складових Сил оборони України, знищено 18 ударних БпЛА" – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, під час цієї масованої атаки у Київській, Чернігівській, Сумській, Харківській, Дніпропетровській, Запорізькій, Кіровоградській та Полтавській областях оголошували повітряну тривогу, працювали сили ППО.

Додамо, 9 березня під час масованої атаки по Україні ракети влучили в житлові будинки на Золочівщині, загинули п'ятеро людей, а 18 березня Львівську область атакували шість російських дронів-камікадзе, які влучили в нежитлові приміщення у Яворівському районі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.