Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львів

П'ятниця, 5 травня 2023, 12:26

У Львові передбачили майже п'ять мільйонів на фестивалі та загальноміські заходи

Львів

Вартість фінансування загальноміських заходів та іміджевих фестивалів у місті протягом цього року становитиме 4,9 мільйона гривень.

Сьогодні, 5 травня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив календарний план загальноміських централізованих заходів на 2023 рік та суми фінансування цих заходів шляхом коштів бюджету Львівської МТГ.

Зокрема, на проведення всіх культурних заходів до кінця року загалом передбачили 4 950 000 грн. З цих коштів 1 500 000 грн підуть на конкурс надання фінансової підтримки на реалізацію заходів у галузі культури та мистецтва, що відбуватиметься впродовж року.

Натомість 1 260 000 грн передбачено для проведення іміджевих фестивалів, а 700 000 грн – на презентацію Львівської МТГ на фестивалях та конкурсах в Україні та за кордоном.

Ще 600 000 грн спрямують на загальноміські заходи (новорічні та різдвяні свята, День Львова, Великдень у Львові, День незалежності України).

  

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.