Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Сергій Кіраль

Фб Садового

Вівторок, 9 травня 2023, 14:41

Львів відкрив офіс у Брюсселі, щоб милуватися низхідними фонтанами Кіраля

Сергій Кіраль

У столиці Бельгії відкрили офіс Львова.

Про це повідомляє міський голова Львова Андрій Садовий на своїй сторінці у Фейсбуці.

Минулого тижня, 4 травня, у столиці Бельгії Брюсселі відкрили офіс Львова, діяльність якого спрямована на побудову муніципального партнерства українських міст із містами Європи завдяки участі в  регулярних фінансових програмах та проєктах Євросоюзу.

"Нам важливо не просто прагнути стати членом європейської родини, але й також синхронізувати усі інтеграційні процеси на міжмуніципальному рівні. Наша фізична присутність у Брюсселі дасть змогу не лише Львову, але й усім іншим українським громадам стати ближчими до європейських процесів, традицій та можливостей. Маємо важливу місію бути голосом українських міст у ЄС вже сьогодні" – заявив міський голова Львова Андрій Садовий.

Львівський офіс у Брюсселі відкрив заступник міського голови Львова, бізнес-омбудсмен Сергій Кіраль. Водночас Тетяна Хабібрахманова, яка очолює управління міжнародних відносин у Львівській міській раді, стала координатором офісу.

Представництво Львова в Європі тісно співпрацюватиме з ЛКП "Львівське бюро євроінтеграції".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.