Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Площа Ринок

П'ятниця, 12 травня 2023, 14:36

У Львові з червня запрацює фермерський ярмарок

Площа Ринок

Фермерський ярмарок працюватиме щосуботи з 10.00 до 16.00 год.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

З початку червня цього року, щосуботи з 10.00 до 16.00 год, на Площі Ринок працюватиме Львівський фермерський ярмарок, де львів’яни матимуть нагоду купити товари безпосередньо у виробників.

Як заявила начальниця управління зовнішніх зв’язків і промоції Львівської міськради Тетяна Хабібрахманова, цьогоріч на ярмарку буде інформаційний пункт, де покупцям розкажуть про фермерів, покажуть мапи туристичних маршрутів, запропонують долучитись до екскурсій на ферми чи отримати кулінарні книжки з фермерськими рецептами.

Також вперше запрацює крафтова майстерня, де відвідувачі зможуть дегустувати продукти, відвідати кулінарні майстер-класи, лекції дієтологів та нутриціологів.

Підприємці, які хочуть долучитись до ярмарку, повинні заповнити реєстраційну форму.

Зазначимо, фермерський ярмарок у Львові відбудеться вже вп'яте. 90% виробників на ярмарку – власники сімейного бізнесу, які мають нагоду продавати та популяризувати крафтові товари власного виробництва.

Додамо, того року роботу фермерського ярмарку на Площі Ринок продовжили до 6 листопада.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.