Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львів

Понеділок, 15 травня 2023, 14:58

У Львові розпочали підготовку проєкту бюджету на 2024 рік

Львів

Андрій Садовий затвердив організацію роботи над формуванням проєкту бюджету Львівської МТГ на 2024 рік.

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Львова Андрія Садового №125 від 11 травня 2023 року.

Андрій Садовий підписав розпорядження, згідно з яким у міськраді стартує робота над формуванням проєкту бюджету Львівської міської територіальної громади на 2024 рік.

"Для забезпечення складання проєкту бюджету Львівської МТГ на 2024 рік у терміни, визначені бюджетним законодавством, затвердити план заходів щодо складання проєкту бюджету Львівської МТГ на 2024 рік" – йдеться у розпорядженні.

Також Садовий доручив до 1 довтня цього року виконавчим органам влади подати у департамент економічного розвитку міськради обсяги капітальних вкладень у розрізі інвестиційних проєктів у 2024 році, які планується проводити за рахунок коштів спеціального фонду бюджету Львівської МТГ на 2024 рік.

Йдеться про:

- перелік підприємств, зареєстрованих на території Львівської МТГ, у складі яких є підрозділи, які розташовані за межами Львова і які у 2022 році змінили зарахування податку на доходи фізичних осіб та суми сплаченого цими філіями податку на доходи фізичних осіб;

- розрахунки прогнозних надходжень податків, зборів, обов’язкових платежів;

- податок на прибуток підприємств та фінансових установ комунальної власності тощо.

Додамо, у грудні 2022 року депутати затвердили бюджет Львова на 2023 рік, згідно з яким з міськради звільнять понад 200 працівників.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.