Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Понеділок, 15 травня 2023, 15:18

Львівську фірму оштрафували на 300 тисяч за забруднення вулиці Тракт Глинянський

Львів

На ділянці вулиці Тракт Глинянський до залізничної колії екологи виявили значне забруднення ґрунтів.

Про це повідомляє Державна екологічна інспекція у Львівській області.

Суд 11 травня цього року задовольнив позовну заяву Львівської міської ради та Держекоінспекції Львівщини до ТзОВ "Рубін-Автоспец" про стягнення збитків на 313 412 гривень за забруднення довкілля.

"У липні 2022 року головним спеціалістом відділу інструментально-лабораторного контролю Інспекції проведено відбір проб ґрунту на території зі сторони вулиці Тракт Глинянський Львова до залізничної колії. За результатами вимірювань показників складу та властивостей ґрунтів Державною екоінспекцією у Львівській області виявлено перевищення норм ГДК у ґрунті. Заходи проведено в межах кримінального провадження, під час якого встановлено, що порушником є ТзОВ "Рубін-Автоспец" – наголосили у Держекоінспекції.

Загалом збитки за забруднення землі склали 313 412 грн.

За даними аналітичної системи YouControlТзОВ "Рубін-Автоспец" зареєстроване з 1992 ркоу у Львові, займається спеціалізованими будівельними роботами. Компанія належить львівській будфірмі ТзОВ "Преміум Девелопмент 2000", якою у свою чергу володіє львівське ТзОВ "Альтер Партнерс" (діяльність головних управлінь, хед-офісів). Кінцевим власником компаній є мешканець Трускавця Руслан Ейнес.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.