Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ірина Кулинич

city-adm.lviv.ua

Четвер, 25 травня 2023, 13:24

Садовий хоче перекинути Кулинич з економічної політики на гуманітарні питання

Ірина Кулинич

Андрій Садовий пропонує призначити Ірину Кулинич заступницею міського голови Львова з гуманітарних питань та збільшити кількість членів виконкому.

Сьогодні, 25 травня, під час сесії Львівської міської ради депутати вирішили перенести на наступне пленарне засідання ухвалу про затвердження на посаду заступника міського голови та персонального складу виконавчого комітету Львівської міськради.

Згідно з документом, йдеться про пропозицію міського голови Львова Андрія Садового призначити директорку департаменту економічної політики міськради Ірину Кулинич на посаду заступниці міського голови Львова з гуманітарних питань, яку до березня 2022 року займала Галина Слічна.

Крім цього, в ухвалі пропонується збільшити склад виконавчого комітету з 9 до 11 осіб, включивши до нього Ірину Кулинич, а також представника від партії Голос Тараса Миляника, яки є помічником депутата Львівської міськради від Голосу Андрія Дячишина.

"Затвердити на посаду заступника міського голови з гуманітарних питань Кулинич Ірину Вікторівну. Визначити кількісний склад виконавчого комітету Львівської міської ради у кількості 11 осіб" – йдеться у проєкті ухвали.

Під час обговорення цього питання депутати вирішили перенести його на наступне засідання сесії.

Нагадаємо, Ірина Кулинич очолює департамент економічної політики з 2008 року. До свого призначення працювала в Івано-Франківській міській раді. Зараз вона є також депутаткою Івано-Франківської міської ради від об'єднання "Самопоміч". У 2019 Кулинич задекларувала 927 тис. грн доходу і службове житло у Львові.

Додамо, у лютому 2021 року виконавчий комітет Львівської міськради затвердили у кількості 9 осіб. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.