Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Червоноград

Середа, 31 травня 2023, 15:35

У Червоноградському районі зареєстрували найбільше вакансій з наданням житла

Червоноград

Загалом в області є понад 100 вакансій, в яких працедавці забезпечують житлом працівників.

Про це повідомляє Львівський обласний центр зайнятості.

Станом на 29 травня 2023 року у Львівській обласній службі зайнятості зареєстрували понад 100 вакансій з наданням житла.

Зокрема, четвертину з них складають пропозиції працевлаштування у Червоноградському районі для трактористів-машиністів сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва, котрим платять 30 тис. грн, компенсують вартість пального та забезпечують корпоративним мобільним зв’язком.

Натомість кухарю у Червонограді пропонують 10 тис. грн, а офіціанту – 7 тис. грн.

У Дрогобичі працедавці готові забезпечити житлом і щомісячною зарплатою у розмірі 10 тис. грн маляра, підсобних робітників, покоївок і футерувальника-муляра. На операторів пральних машин на Дрогобиччині очікує 9 тис. грн, на тракториста – 12 тис. грн, на психолога – 8,3 тис. грн.

Дві вакансії із житлом зареєстровано у Золочівському районі, зокрема для лікаря загальної практики (15 тис. грн) і столяра (6,7 тис. грн).

Стрийські працедавці запрошують на роботу покоївок і прибиральників службових приміщень, котрі потребують житла та погодяться на мінімальну зарплату. Шеф-кухарю гарантують 12,8 тис. грн, завідувачу виробництвом – 9 тис. грн, дояру – 7 тис. грн.

У Яворівському районі на 7 тис. грн і житло може розраховувати бетоняр, а на 7,2 тис. грн – грибоводи.

Також у Львівській філії ЛОЦЗ зареєстровано 34 вакансії із наданням житла. Найбільша винагорода зафіксована для пивовара (23 тис. грн) та кухарів (20 тис. грн). Праця токаря оцінюється у розмірі 16 тис. грн, тракториста 15 тис. грн, продавців непродовольчих товарів – 14,5 тис. грн, барменів, робітників фермерського господарства, видувальника скловиробів – 10 тис. грн, мийника-прибиральника рухомого складу – 9 тис. грн, монтера колії – 8,7 тис. грн, дояра – 7,5 тис. грн.

Мінімальний заробіток у Львові пропонують офіціантам, кухонним робітникам і прибиральникам службових приміщень.

Нагадаємо, станом на 15 травня 2023 року у Львівській обласній службі зайнятості зареєстрували майже 5,5 тисяч вакансій.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.