Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Екофорум

Фб екофоруму

Четвер, 1 червня 2023, 17:55

На Львівщині стартує II Західноукраїнський екофорум

Екофорум

II Західноукраїнський екофорум обговорюватиме екологічні наслідки війни та проблеми ведення екобізнесу.

Про це повідомляють організатори Західноукраїнського Екофоруму.

Екофорум відбудеться 3 червня 2023 року у комплексі "Озерний край" в м. Пустомити. Цьогоріч під час заходу збиратимуть кошти на купівлю "пташки" для військових 125 окремої бригади територіальної оборони Збройних сил України.

Організатори запросили до участі представників виконавчої та представницької влади, які окреслять не лише проблеми, а й можливості та напрямки розвитку екобізнесу в сучасних умовах, інвестиційні можливості в громадах Львівщини. Серед них: перший заступник міністра захисту довкілля та природних ресурсів Олександр Краснолуцький, керівник регіонального відділення ФДМУ Микола Іщук, народний депутат Степан Кубів, депутатка обласної ради Ірина Гримак, директор департаменту економічної політики Львівської ОВА Степан Куйбіда, директорка департаменту агропромислововго розвитку Львіської ОВА Тетяна Гетьман. 

На бізнесових платформах також виступлять успішні екопідприємці Західної України. А саме, підприємець Тарас Демкура, віце президент зі сталого розвитку Українського національного комітету Міжнародної Торгової Палати ICC Ukraine, який виступить з доповіддю на тему "Інноваційні рішення в розбудові екологічних просторів від проектів "Budmall" та "Життя в стилі ЕСО".

Про розвиток українського сироварного бізнесу дискутуватиме Микола Кміть, голова ради директорів агрохолдингу "МУККО". Про діяльність, можливості та виклики переробного підприємства в умовах війни, співпрацю з локальними виробниками та фермерами говоритиме директор комунального підприємства "Фрут Банк" Павло Дигдало.

Цікавими і корисними для малого і середнього підприємництва будуть виступи підприємців, маркетологів Олени Рудик та Ольги Саніної, співзасновниці українського бренду алкоголю "СпотиКачка" – наголошують організатори екофоруму.

Під час форуму відбудеться відзначення 25 екосертифікованих підприємств, а також відбудеться ярмарок з конкурсами, розіграшом лотерей, забавами для діток, та концертна програма.

Організаторами форуму виступили економічний факультет Львівського національного університету імені Івана Франка, проєкт "Життя в стилі Еко", Фонд Ірини Гримак "Львівщина", Пустомитівська міська рада.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.