Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ЛКП "Лев"

Вівторок, 13 червня 2023, 14:24

У Львові звільнили директорку та головного лікаря комунального підприємства Лев

ЛКП "Лев"

Через евтанацію двох собак директорку ЛКП "Лев" Олену Іващенко звільнили з роботи та оголосили відкритий конкурс на цю посаду.

Про це повідомляє перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні у Львівській міській раді звільнили з посади директорку ЛКП "Лев" Олену Іващенко та головного ветлікаря Ярослава Муху, а також оголосили відкритий конкурс на посаду директора цього комунального підприємства.

Раніше Олену Іващенко відсторонили від роботи та розпочали службове розслідування через евтаназію двох здорових собак.

"Оголосили сьогодні конкурс на керівника ЛКП "Лев". Весь процес вибору буде максимально публічний. Також завершили службове розслідування. Вину в.о. керівника і головного лікаря ЛКП "Лев" підтверджено. В.о. керівника і головного лікаря звільнено з ЛКП "Лев" – написав Москаленко.

Нагадаємо, 5 червня у ЛКП "Лев" розпочали службове розслідування через ситуацію, яка виникла у зв'язку з евтаназією двох здорових собак, тоді ж директорку підприємства Олену Іващенко відсторонили від виконання службових обов’язків.

Пізніше у міськраді наголосили, що проведуть конкурс на посаду директора ЛКП "Лев".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.